Ez így van, ez valóban RM! Az új silhouette design debütált replika óra

A 2019-es Genfi Nemzetközi Óriási Vásáron a márkák bemutatták az órák új szintjét. A stílus változatos és innovatív, sokoldalú és elegáns. Ezek közül a legmegfelelőbb óra a Richard Miller márka által bemutatott esetek száma, több mint 1 millió "pamut cukorka" -modelltől a friss és romantikus blushpor stílusig.replika órák Az új sziluetttervezés a múltban megváltoztatja Richard Miller sztereotípiáját, és tükrözi a felső órás márka diverzifikált fejlesztési irányát, de ugyanez még mindig az erős kézműves gyártás, ugyanaz a szuper Erős teljesítmény-előírások, élvezzük ezt az órát együtt.

Az alaplemez és a híd az 5. osztályú titánötvözetből készül, melyek rendkívül biokompatibilisek és korrózióállóak, kiváló kemény ötvözetük, amely lehetővé teszi a hajtóművezeték hibátlan működését. Ezt az ötvözetet ívplazma kezelésnek vetjük alá, és az 5. osztályú titán 90% -át, 6% alumíniumot és 4% vanádiumot tartalmaz. Ez a kombináció optimalizálja a fémek mechanikai tulajdonságait, és ezért gyakran használják a repülőgépiparban és az autóiparban. Mind az üreges padló, mind a híd alaposan és intenzíven tesztelik az erőt optimalizálni.

A RICHARD MILLE az új színes kerámiát használja az RM 16-01 RÉGLISSE karóra készítéséhez: blush por és sárga TZP kompozit kerámia. Ez az alacsony sűrűségű anyag (6 g / cm3) kiváló karcállósággal és nagyon alacsony hővezető képességgel rendelkezik. A TZP kerámiák 95% -os ütrium-stabilizált cirkóniumvegyületeket tartalmaznak. A TZP kompozit kerámiák kiváló karcállóságáról (1400 Vickers keménység) ismertek,rolex replika és hatékonyan javítják a pigment stabilitását. Az előlap komplex alakjának megteremtése érdekében a mester gyémánt szerszámokat használt a hosszú és bonyolult feldolgozási és fröccsöntési műveletekhez.

RM 16-01 A RÉGLISSE mandzsettái fehér aranyból készültek és szaténos, mikrohullámos és kézzel polírozott. Az óra háromrétegű burkolata vízálló, 30 méteres mélységgel, két nitrilgumi O-gyűrűvel van ellátva, és 12 5-fokozatú titán spline csavarokból és 316L rozsdamentes acélból készült kopó alátétekből áll.

A RICHARD MILLE exkluzív, változó geometriájú lemezkialakítása, az RM 16-01 mozgásváltó változó geometriájú automatikus lemezrendszert használ az automatikus lemez dinamikájának optimalizálására, amely a viselő viselkedési szokásainak megfelelően állítható be. Például, hogy a viselője sportkörnyezetben van-e, ezáltal a leghatékonyabban beállítva a főtengely tekercselőerejét. Az automata tárcsa tehetetlenségét úgy állítja be, hogy beállítja a hatlapos helyzetbeállítást. Ezért, ha a csukló ritkábban ingadozik, a mozgás felgyorsítja a tekercselési sebességet, és ha a viselő viseli a terhelést, a tekercselés sebessége lelassul.

A dupla hordóeszköz segít növelni a nyomaték hosszú távú stabilitását. A tárolt erő két tekercselőhenger helyett történő elosztásával megnövekszik a forgások száma, és csökken a fogakra,replika óra a csapágyakra és a csapágyakra gyakorolt nyomás, ezáltal az időzítési teljesítmény hosszú távon javul. Az ötödik osztályú titán spline csavarok a hídon és a tokon a szerelés során jobban szabályozzák a csavar nyomatékát. Ezért a szétszerelési folyamat egyáltalán nem érinti őket, és kevésbé hajlamosak az öregedésre.